Nieuwsbrief Natuurvrienden Zoersel

 

                  het e-stapperke

Nieuwsbrief van de Natuurvrienden Zoersel VZW voor leden en sympathisanten.

Beste en lieve wandelvrienden en vriendinnen,
U heeft reeds ťťn of meerdere malen deelgenomen aan onze wandeltochten en de Natuurvrienden appreciŽren dat ten zeerste. Daarom blijven we U op de hoogte houden van onze wandelorganisaties in de hoop U weer te zien.
Tijdens de herfst hebben we twee wandeltochten voor U:
Nu
donderdag 19 oktober tijdens de week van de geestelijke gezondheid organiseren we onze Psylostocht vanuit PC BethaniŽn. PC BethaniŽn is de bakermat van De Natuurvrienden al 34 jaar. We houden deze tocht dan ook in ere. Het is wel een weekdagtocht maar U bent van harte welkom.
Startplaats: Zaal  Waterweg in de Andreas Vesaliuslaan ( rechtover de St-Jozef kliniek )
Starten kan van 8 uur tot 15 uur. 
Deelnameprijs is 1,50 Ä
Afstanden 3-5-10-15-21 km vooral door de Gemeentebossen en de Trappistenabdij. Voor de langere afstanden is er een rustpost in "de 4 seizoenen" aan de R. Delbekestraat.
Parking is voorzien op het domein bij de brandweerkazerne aan de BethaniŽnlei.

Twee weken later organiseren we op
zaterdag 4 november onze Ritselende Blarentocht met vertrek vanuit het Zonneputteke. Vorige jaren werd deze tocht georganiseerd op de eerste zondag van november. Nu op zaterdag.

Warm aanbevolen: een deugddoende wandeling tijdens de herfst-schoolvakantie; Voor de kinderen/kleinkinderen: bottekes aan, een warme fleese of anorak/parka en laat dan de bladeren maar in het rond vliegen. In de startzaal en rustposten kan U gezellig genieten en bijpraten met vrienden en kennissen.
Startplaats: Zonneputteke, Zonneputteke Zoersel
Starttijd: van 8 uur tot 15 uur
Afstanden: 6-12-16-20-25-30 km
Rustposten in de Kiekeboeschool en in Monnikenheide. De kortere afstanden blijven in Zoersel en het Zoerselbos. De langere afstanden gaan tot het Domein De Renesse. Het is een prima herfsttocht om van te genieten zowel van de omgeving als van de gezelligheid in de startzaal en rustposten.
Warm aanbevolen!

Onze volgende tocht is dan De Driekoningentocht op zaterdag 30 dec. Later meer daarover.
Vriendelijke groeten en we hopen U te mogen verwelkomen,

 

Met sportieve groet.
Natuurvrienden Zoersel vzw