Nieuwsbrief Natuurvrienden Zoersel

 

                  het e-stapperke

Nieuwsbrief van de Natuurvrienden Zoersel VZW voor leden en sympathisanten.

Beste Leden,
Het eindejaar nadert en we hebben nog 4 activiteiten in december.

1.
Kerstmarkt op 9-10 december in en bij het Administratie centrum in St.-Antonius-Zoersel.
De Natuurvrienden gaan graag en veel wandelen. We hebben ook een sociale gedrevenheid om de clubspirit te bevorderen en om bij te dragen aan sociale initiatieven. Er is onze samenwerking met Buurtgroep Risschot. De opbrengst ging naar vzw Stokpaardje. Er is onze samenwerking met Bethaniënhuis voor het STIG-programma. Er is onze ondersteuning van de G-sport.  Van de opbrengst van de Kerstmarkt gaat 20% naar 3 lokale goede doelen
Daarom een warme oproep om de Kerstmarkt te bezoeken ( zaterdag van 13 tot 22 uur / zondag van 12 tot 18 uur ) en zeker onze stand op de parking voor het Admin-gebouwen, onze posterbeurs, onze prachtige fleurige herfstcreaties van Flory en Gina en het rad van fortuin in het gebouw. Zoals alle jaren kunnen we onze bezoekers verwennen met: frikadellen met krieken, stoofvlees met fritten, warme wafels, verwen- koffie, korte drankjes en de lokale specialiteiten. In het Stapperke vindt U een bon voor een gratis glühwein.
Leden , die hun lidmaatschap willen hernieuwen, kunnen dit doen bij Staf Noelants bij de Posterbeurs.
Hartelijk welkom.

2.
Dinsdag 12 december: Groepswandeling
Vertrek om 10 uur en/of 13 uur aan " Het Koffieboontje " , Amelbergastraat 35, 2240 Zandhoven.

3.
Zaterdag 16 december: Dauwtocht
Vertrek om 7 uur op de parking van de begraafplaats, Emiel Vermeulenstraat, St-Antonius. Als U daarna ook wil gaan brunchen in de 4 seizoenen ( 17 € ) moet U wel inschrijven bij onze voorzitter als er nog plaatsen vrij zijn. Iedereen kan vrij deelnemen aan de dauwtocht zelf.

4
. Oliebollentocht en Driekoningentocht
Deze gaat traditioneel door op 30 december. Later meer nieuws hierover

Met sportieve groet.
Natuurvrienden Zoersel vzw