Nieuwsbrief Natuurvrienden Zoersel

 

                  het e-stapperke

Nieuwsbrief van de Natuurvrienden Zoersel VZW voor leden en sympathisanten.

Beste Leden,
Beste Wandelvriend(inn)en,
Onze volgende eigen wandelorganisatie is pas op 12 mei: Onze Scherpenheuveltocht. Ondertussen zijn er verschillende wandel-aktiviteiten , waarbij U punten kan verdienen voor ons aanmoedigingsprogramma.

-  Zondag 8 april : gratis tocht in Broechem bij de Ranstuilen. U betaalt geen 1,1€, U krijgt een stempel op uw prestatiekaart ( 0,25€),  een stempel als walk2gethertocht en een stempel op uw "Walkon" kaart. 2 aanmoedigingspunten. Het gaat zonnig zijn. Profiteer ervan.
- Dinsdag 10 april:
Avondgroepswandeling om 19 uur. We verzamelen om 19 uur aan de parking voor het Kristus Koninginstituut. 1 aanmoedigingspunt.
- Zondag 15 april: gratis tocht in Vorselaar bij de Herentalse Wandelclub. 2 aanmoedigingspunten
-
Vrijdag 20 april: Algemene Ledenvergadering in het Koetshuis, Kasteellaan, Halle-Zoersel. 3 aanmoedigingspunten.
Zondag 29 april: Gratis tocht en gratis busreis naar Brasschaat en Brakel. Omdat alles gratis is zijn er voor deze tocht geen aanmoedigingspunten voorzien.

U ziet het : voldoende activiteiten om U aan te zetten om te wandelen en alzo uw gezondheid te verzorgen, andere Natuurvrienden te ontmoeten en ons mooie Vlaanderen te verkennen. 
Belangrijk is om U aan te melden voor de Scherpenheuveltocht ( details over busvervoer en rustposten staan in het Stapperke ) en ook voor de gratis busreis naar Brasschaat en Brakel. 
Even belangrijk en zelfs belangrijker is dat we verwachten dat U de Algemene  Leden vergadering bijwoont op 20 april In het Koetshuis. In de voorjaarsvergadering wordt de financiële status van de Natuurvrienden gepresenteerd en wordt er gevraagd aan de leden om het bestuur te ontlasten: Met andere woorden om te bevestigen dat het bestuur de club geleid heeft als een voorbeeldige huisvader. Voor het bestuur is dit een stemming van vertrouwen in het goed leiden van de vereniging. Daarom hebben we graag dat veel leden aanwezig zijn. Het is tenslotte jullie vereniging.


Met sportieve groet.
Natuurvrienden Zoersel vzw