Parcours

 

Midzomertocht 28 juli 2018

 

Parcoursomschrijving:

Aangeboden afstanden: 6-11-TM-20-25-28 en 50km

 

6 km (tevens rolwagen- en buggyparcours) -11 km:

Vertrekken vanuit het park van Halle via de Lemmekensbaan naar St Jozefkapel; 6 km keren vanaf het voetvalveld van KFC Halle terug naar de start langs de Heidedreef; 11 km gaan verder via de "bossen van Liekens" naar de boomgaard van het bezoekerscentrum (rustpost Boshuisje na 6,2 km), trekken dan door het Zoerselbos en komen terug via de Lage Weg om de 6 km wandelaars te vervoegen.

TM:

Nemen de Lemmekensbaan naar het Drijhoekbos en bereiken verder via het antitankkanaal de rustpost "Brigand" (4,3 km afgelegd). Trekken dan door de Halse Bossen naar de Bergen waar zij aansluiten bij de 11km wandelaars richting Boshuisje (11,4 km).  

20 km:

Zelfde parcours als 16 km maar met een kleine lus door het prachtige Vrieselhof

25 km:

Zelfde parcours als 20 km, maar met een extra grote lus door het Vrieselhof en een kleinere op de Putse Heide.

28 km:

Zelfde parcours als 25 km, maar met een extra lus langs Schriekheide, Medelaar en Emmapaadje.

50 km:

Vertrekken vanuit het park van Halle naar het antitankkanaal tot Schildestrand.

Verder langs de Brabohoeve en Schutbocht naar controlepost de 4 Seizoenen (8 km afgelegd).        Daarna een lus door de wijk Jukschot, langs de voetbalvelden van St- Antonius en via het natuurgebied Hegte Heide en en de site van het PC BethaniŽn terug naar controlepost de 4 Seizoenen (14,5 km) Vandaar door agrarisch gebied langs de achterzijde van het verpleegtehuis Joostens naar de "bloemenwijk in St- Antonius" om dan via het tennisterrein Ten Otter terug de start/aankomst/controlepost Koetshuis in het park te bereiken (22,1 km afgelegd). Vanaf dan volgen zij het traject van de 28 km wandelaars!

 

Een aangename wandeldag toegewenst.