Impressie

Weekend Nieuwpoort.

Wat een mooie zonnige dag was het vrijdag. Vele onder ons waren al gearriveerd in de loop van de voormiddag. Het was dan ook al genieten van deze 1ste dag. Nadat iedereen ge´nstalleerd was op zijn kamer, hebben we samen gegeten en nog mooie wandeling gemaakt. Nadien zijn we met z'n allen in het ontspanningslokaal gedoken. En dat was best gezellig. Er werd gelezen, tv gezien, maar vooral samen gezellig gekaart en gezelschapsspellen gespeeld. En dit samen met de nodige lokale biertjes en wijntjes.
Na het ontbijt waren we terug paraat om te gaan wandelen weliswaar met wat motregen . De Jan leidde ons door de mooie duinen, alhoewel hij heel wat wandelaars serieus liet klimmen. Gelukkig was er 's middags een stop waar we door de club werden getrakteerd op een heerlijke tomatensoep. Daarna werd de groep in 2 gesplitst en ging 1 groep zijn tocht verder zetten.
Na het avondeten dat wat te wensen over liet, hebben we ons toch weer goed geamuseerd. Voetbal voor sommige, kaarten en lezen voor de andere. Er werd alvast heel wat afgelachen.
Na een deugddoende nacht nog een wandeling op het programma ...en daarna voor de meeste toch, een terugkeer naar huis.
We kunnen spreken van een geslaagd weekend.

Nancy Spiessens