Inschrijvingsformulier - Parcours

28ste Scherpenheuveltocht
                6 mei 2017

Naar jaarlijkse gewoonte en nu reeds voor de 28ste keer gaan we weer onze mooiste tocht van het jaar ondernemen. Weer rekenen we er op en zijn er bijna zeker van, dat het een schitterende dag zal worden met een stralende zon met geen te hoge temperaturen zodat iedereen de eindmeet kan halen.
Vertrekken doen we zoals steeds in de Bremberg op de Lotelingenlaan te Halle - Zoersel om 5.45u.
Er wordt gewandeld in groepjes of alleen, zoals ieder wenst, maar niet gelopen! Onderweg zullen controleposten opgesteld zijn die de deelnemers "markeren" om niemand kwijt te spelen. Ook krijgt iedere deelnemer een "route beschrijving" mee die recent werd geüpdatet, zodat verkeerd lopen nu wel heel moeilijk wordt. In Vorselaar en Westerlo is de bagage van de vroege starters beschikbaar.
Zij die wensen om niet de volledige afstand af te haspelen, hebben de keuze uit een verscheidenheid van opstap en vertrek mogelijkheden. Kijk even op de website onder "inschrijvingen" - Scherpenheuvel, waar je al deze mogelijkheden vindt. De kostprijs voor deelname is voor leden 11€ en niet leden 13€. Wens je alleen in te schrijven en zelf voor vervoer zorgen, dan is de prijs respectievelijk 3€ en 4€.
Graag hadden we om administratieve redenen de inschrijvingen bekomen voor 22 april 2017. Na deze datum kan er geen terugrit met de bus meer gegarandeerd worden. Dus... niet te lang aarzelen en wachten is de boodschap.
De aankomst is zoals reeds vele jaren in de Pelgrim, van waaruit we gezamenlijk vertrekken voor zowel de misviering, en de terugreis naar de respectievelijke opstapplaatsen.
Inschrijven kan op verschillende manieren, zowel via de website, inschrijvingsstrookje of oraal met de Jef of zijn telefoon. Iedereen kan deze wandeling aan en daarom staat ze ook voor iedereen open. Doen, het is de moeite meer dan waard!

Tot dan!