Dauwtocht 16 december 2017

 

Op deze zaterdag organiseert het bestuur de laatste dauwwandeling van dit jaar.

Het is dan al december, hopelijk ligt de grond er niet te nat bij, met liefst wat vorst en rijm en indien mogelijk maar niet noodzakelijk, wat sneeuw. Je bent op dat moment er dan zeker van “een frisse neus” te halen. Volgens de gekregen info vertrekken de deelnemers op de parking aan de begraafplaats in Sint-Antonius-Zoersel, gelegen aan de Emiel Vermeulenstraat. Parkeren zal, op dit vroege uur, geen belemmering mogen zijn om niet deel te nemen, plaats genoeg daar.

De geleide wandeling begint om 07.00u met een echte boskenner, een kleine lamp kan het eerste uur wat verlichten en de valpartijen helpen vermijden. Bomen hebben nu eenmaal wortelen.

Onder de wandeling zal er een rustpost zijn, uitgebaat door “Bie”, om u een warme versnapering aan te bieden. Nadien wordt de weg vervolgd om de terug voertuigen op te halen en gezamenlijk te vertrekken naar de “4 Seizoenen” waar een lekkere brunch op de wandelaars wacht. De buffetten hier zijn al legendarisch en worden zeker na een stevige wandeling meer dan geapprecieerd.

De kostprijs voor dit alles…. 17€, er is ook mogelijkheid om deel te nemen aan de brunch zonder evenwel te wandelen. Hiervoor neem je best contact op met Jef. De plaatsen zeer beperkt tot 35 deelnemers.

 

Tot op ’t kerkhof!