Oliebollentocht

Op de laatste wandeldag van onze club in 2016 zijn we gezegend geweest met uitzonderlijk mooi en stabiel winterweer. Het was precies of daarboven was meewarig beslist om toch maar eens een uitzonderlijk mooie dag te schenken aan de inrichtertjes van het plaatselijke wandelclubje. Ze planten gewoon een stevig hoge druk systeem op ons hoofd en de zon kon dan vrolijk neerschijnen op de talrijke vrijwilligers, die zich zoals steeds weer tomeloos uit de naad werkten, verdrietig naar buiten kijkend en zwetend verder deden.
Het was zalig weer, geen of nauwelijks wind en een deugddoend zonnetje op je huid, alles wat een wandelaar kan gebruiken!
En de wandelaars, zij waren in grote getallen aanwezig, met 1184 waren ze. De smoutebollen werden gretig verorberd, hetzij voor of na de wandeling. Er heeft steeds volk gestaan aan de kraam van Charel en .... . Een kleine impressie zit met een klik verscholen achter de foto.
Om de hele sfeer te bekijken van deze dag raad ik aan om de pagina van Willy Plamcoeck te bezoeken. Hij heeft gezorgd voor een blijvende herinnering van deze dag.